Over Coinmerce

Inhoudsopgave

Wat is Coinmerce?

Coinmerce is een Nederlands cryptocurrency-handelsplatform dat in 2017 werd gelanceerd. Het platform stelt gebruikers in staat om verschillende cryptocurrencies te kopen, verkopen en bewaren via een gebruiksvriendelijke mobiele app en website.

Coinmerce biedt een breed scala aan cryptocurrencies aan, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, Cardano en nog veel meer. Het platform ondersteunt ook de aankoop van cryptocurrencies met fiatgeld via betaalmethoden zoals iDEAL, SEPA-bankoverschrijving, creditcard, Bancontact, SOFORT, en meer.

Coinmerce richt zich op het bieden van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor beginnende cryptocurrency-gebruikers en investeerders, terwijl er ook geavanceerde functies beschikbaar zijn voor ervaren handelaren. Het platform biedt ook een beveiligde wallet-oplossing om de cryptocurrencies van gebruikers te bewaren. Coinmerce heeft een vergunning als crypto-dienstverlener bij De Nederlandsche Bank en voldoet aan alle regelgeving en veiligheidsnormen die vereist zijn in de Europese Unie.

Hoe lang bestaat Coinmerce al?

Coinmerce is gelanceerd in 2017, wat betekent dat het platform op het moment van schrijven (maart 2023) ongeveer vijf jaar oud is. Het bedrijf is gevestigd in Amstelveen, Nederland en is sinds de lancering snel gegroeid. Coinmerce heeft sinds de oprichting een vergunning als crypto-dienstverlener bij De Nederlandsche Bank en heeft zich gepositioneerd als een toonaangevend cryptocurrency-handelsplatform in Nederland en de rest van Europa.

Wat zijn de toekomstplannen van Coinmerce?

Coinmerce heeft verschillende toekomstplannen om de dienstverlening en functionaliteit van het platform verder uit te breiden. Enkele van deze plannen zijn:

 1. Uitbreiding van het aantal ondersteunde cryptocurrencies: Coinmerce is van plan om het aantal cryptocurrencies dat beschikbaar is op het platform uit te breiden, zodat gebruikers meer keuzemogelijkheden hebben.
 2. Introductie van nieuwe handelsfuncties: Het platform zal nieuwe handelsfuncties introduceren, zoals geavanceerde ordertypen, stop-loss en trailing stop-loss orders, die het voor handelaren gemakkelijker maken om hun investeringen te beheren.
 3. Verbetering van de mobiele app: Coinmerce zal blijven investeren in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de mobiele app, zodat gebruikers snel en gemakkelijk cryptocurrencies kunnen kopen en verkopen vanaf hun mobiele apparaten.
 4. Uitbreiding naar andere landen: Coinmerce wil zijn activiteiten uitbreiden naar andere landen in Europa en daarbuiten om meer mensen toegang te geven tot hun diensten.
 5. Introductie van een NFT-marktplaats: Coinmerce is ook van plan om een NFT-marktplaats te introduceren, zodat gebruikers hun eigen unieke digitale kunstwerken en verzamelobjecten kunnen kopen en verkopen.
 6. Versterking van de beveiliging: Coinmerce zal blijven investeren in het verbeteren van de beveiliging van het platform, om ervoor te zorgen dat de gegevens en fondsen van gebruikers veilig blijven.

Wat biedt Coinmerce aan?

Coinmerce biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van cryptocurrency. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste diensten die Coinmerce aanbiedt:

 1. Aankoop en verkoop van cryptocurrencies: Via het platform kunnen gebruikers cryptocurrencies kopen en verkopen met fiatgeld. Het platform ondersteunt verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, bankoverschrijving, creditcard, SOFORT, Bancontact en meer.
 2. Mobiele app: Coinmerce biedt een gebruiksvriendelijke mobiele app voor iOS en Android, waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en beheren via hun mobiele apparaten.
 3. Wallet: Coinmerce biedt een geïntegreerde wallet-oplossing voor het veilig opslaan van cryptocurrencies. Het platform ondersteunt verschillende cryptocurrencies en biedt verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals tweefactorauthenticatie en koude opslag.
 4. Ondersteuning van meerdere cryptocurrencies: Het platform ondersteunt een breed scala aan cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Cardano en meer.
 5. Geavanceerde handelsfuncties: Coinmerce biedt geavanceerde handelsfuncties voor meer ervaren handelaren, zoals stop-loss en trailing stop-loss orders.
 6. Ondersteuning voor meerdere talen: Het platform is beschikbaar in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees.
 7. Regulering en beveiliging: Coinmerce is gereguleerd door De Nederlandsche Bank en voldoet aan alle regelgeving en veiligheidsnormen die vereist zijn in de Europese Unie.
 8. Educatieve middelen: Coinmerce biedt educatieve middelen, zoals artikelen en video’s, om gebruikers te helpen meer te weten te komen over cryptocurrencies en hoe ze kunnen worden verhandeld.

Welke cryptocurrencies kan ik kopen en verkopen op Coinmerce ?

Op Coinmerce kunt u een breed scala aan cryptocurrencies kopen en verkopen. Hieronder vindt u een lijst met enkele van de cryptocurrencies die momenteel beschikbaar zijn op het platform:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Chainlink (LINK)
 • Polkadot (DOT)
 • Stellar (XLM)
 • Binance Coin (BNB)
 • Tether (USDT)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Uniswap (UNI)
 • VeChain (VET)
 • Zilliqa (ZIL)
 • Chiliz (CHZ)
 • Enjin Coin (ENJ)

Dit is slechts een kleine selectie van de cryptocurrencies die beschikbaar zijn op het platform. Coinmerce ondersteunt regelmatig nieuwe cryptocurrencies, dus het is de moeite waard om de website of mobiele app te raadplegen voor de meest recente lijst van ondersteunde cryptocurrencies.

Is het mogelijk om cryptocurrencies te verkopen op Coinmerce?

Ja, het is mogelijk om cryptocurrencies te verkopen op Coinmerce. Het platform biedt een eenvoudige manier om uw cryptocurrencies te verkopen en het geld terug te ontvangen op uw bankrekening.

Om cryptocurrencies te verkopen, moet u zich eerst aanmelden bij Coinmerce en uw identiteit verifiëren. Zodra uw account is geverifieerd, kunt u naar de “Verkopen” sectie gaan in uw account en de cryptocurrency selecteren die u wilt verkopen. Vervolgens moet u aangeven hoeveel van de cryptocurrency u wilt verkopen en waar u de uitbetaling wilt ontvangen. Nadat u uw verzoek heeft ingediend, zal Coinmerce uw cryptocurrency verkopen tegen de huidige marktprijs en het geld naar uw bankrekening overmaken.

Het is belangrijk op te merken dat Coinmerce kosten in rekening brengt voor het verkopen van cryptocurrencies, die kunnen variëren afhankelijk van de cryptocurrency en de betaalmethode die u gebruikt. Zorg ervoor dat u de kosten controleert voordat u uw cryptocurrencies verkoopt, zodat u een goed begrip heeft van de kosten die u zult maken.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn cryptocurrencies ontvang na aankoop op Coinmerce?

De tijd die het kost om uw cryptocurrencies te ontvangen nadat u deze hebt gekocht op Coinmerce, kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de drukte op het netwerk en de snelheid van de blockchain van de betreffende cryptocurrency.

Over het algemeen duurt het echter niet lang om uw cryptocurrencies te ontvangen. Meestal ontvangt u uw cryptocurrencies binnen enkele minuten nadat de transactie is voltooid. Bij sommige cryptocurrencies kan het echter langer duren voordat de transactie is bevestigd op de blockchain en u uw cryptocurrencies ontvangt.

Coinmerce streeft er altijd naar om transacties zo snel mogelijk te verwerken en klanten te voorzien van de cryptocurrencies die ze hebben gekocht. Als u vragen heeft over de status van uw transactie of als u uw cryptocurrencies niet binnen de verwachte tijd hebt ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Coinmerce voor hulp.

Kan ik cryptocurrencies omwisselen op Coinmerce?

Ja, het is mogelijk om cryptocurrencies om te wisselen op Coinmerce. Coinmerce biedt een eenvoudige manier om de ene cryptocurrency om te wisselen voor een andere cryptocurrency.

Om cryptocurrencies om te wisselen, moet u zich eerst aanmelden bij Coinmerce en uw identiteit verifiëren. Vervolgens kunt u naar de “Wissel” sectie gaan in uw account en de cryptocurrency selecteren die u wilt omwisselen. Daarna kunt u aangeven welke cryptocurrency u in ruil daarvoor wilt ontvangen en hoeveel u wilt omwisselen. Coinmerce toont u dan de huidige wisselkoers en de geschatte kosten voor de transactie.

Na het bevestigen van uw omruiltransactie zal Coinmerce de ene cryptocurrency verkopen en de opbrengst daarvan gebruiken om de andere cryptocurrency te kopen en naar uw account te sturen.

Het is belangrijk op te merken dat Coinmerce kosten in rekening brengt voor het omwisselen van cryptocurrencies, die kunnen variëren afhankelijk van de cryptocurrencies en de grootte van de transactie. Zorg ervoor dat u de kosten controleert voordat u uw cryptocurrencies omwisselt, zodat u een goed begrip heeft van de kosten die u zult maken.

Biedt Coinmerce margehandel aan?

Nee, op dit moment biedt Coinmerce geen margehandel aan. Coinmerce is een eenvoudig en toegankelijk platform dat gericht is op het kopen, verkopen en omwisselen van cryptocurrencies voor zijn klanten. Het biedt verschillende functies om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals het aanbieden van een breed scala aan cryptocurrencies, een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Echter, Coinmerce richt zich momenteel niet op het aanbieden van geavanceerde handelsfuncties zoals margehandel of futures-handel, en is meer gericht op gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige en betrouwbare manier om cryptocurrencies te kopen en te verkopen.

Is Coinmerce veilig en betrouwbaar?

Coinmerce streeft naar een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid om de persoonlijke informatie en cryptocurrencies van hun klanten te beschermen. Hier zijn enkele van de beveiligings- en betrouwbaarheidsmaatregelen die Coinmerce heeft genomen:

 1. Identiteitsverificatie: Coinmerce vereist verificatie van uw identiteit voordat u kunt beginnen met handelen, waardoor het risico op fraude en witwassen van geld wordt verminderd.
 2. Veilige opslag: Coinmerce bewaart de cryptocurrencies van hun klanten in cold storage wallets, die niet verbonden zijn met internet en dus minder vatbaar zijn voor hacks.
 3. Geavanceerde beveiliging: Coinmerce heeft meerdere beveiligingsfuncties, zoals tweefactorauthenticatie, IP-blokkering en verificatie van apparaat-ID’s, om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw account.
 4. Compliance: Coinmerce is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en voldoet aan de Anti Money Laundering (AML) en Know Your Customer (KYC) wetgeving.
 5. Klantenondersteuning: Coinmerce biedt klantenondersteuning via meerdere kanalen, zoals e-mail en chat, en heeft een uitgebreide kennisbank om klanten te helpen bij eventuele problemen.

Al met al lijkt Coinmerce een betrouwbaar en veilig platform voor het kopen, verkopen en omwisselen van cryptocurrencies. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat cryptocurrencies inherent volatiel zijn en dat er altijd een risico bestaat bij het handelen in cryptocurrencies. Daarom is het belangrijk om uw eigen onderzoek te doen en alleen risico’s te nemen die u zich kunt veroorloven te verliezen.

Wat gebeurt er als mijn Coinmerce-account wordt gehackt?

Als uw Coinmerce-account wordt gehackt, is het eerste wat u moet doen onmiddellijk contact opnemen met de klantenservice van Coinmerce. Zij zullen u begeleiden bij het nemen van de juiste stappen om de situatie op te lossen en uw account te beveiligen.

Coinmerce heeft verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat accounts worden gehackt, zoals tweefactorauthenticatie, IP-blokkering en verificatie van apparaat-ID’s. Echter, als u vermoedt dat uw account toch is gehackt, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om verdere schade te voorkomen:

 1. Verander onmiddellijk uw wachtwoord: Als u vermoedt dat uw account is gehackt, verander dan onmiddellijk uw wachtwoord en zorg ervoor dat u een sterk en uniek wachtwoord gebruikt.
 2. Schakel tweefactorauthenticatie in: Als u nog geen tweefactorauthenticatie hebt ingeschakeld, doe dit dan onmiddellijk. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw account en voorkomt dat iemand anders toegang krijgt tot uw account.
 3. Controleer uw transactiegeschiedenis: Controleer uw transactiegeschiedenis om te zien of er ongeautoriseerde transacties zijn uitgevoerd. Als dat het geval is, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice van Coinmerce.
 4. Meld het incident: Als uw account is gehackt, meld dit dan aan Coinmerce. Zij kunnen u begeleiden bij het nemen van de juiste stappen om uw account te beveiligen en verdere schade te voorkomen.

Het is belangrijk om uw eigen veiligheid te waarborgen bij het handelen in cryptocurrencies. Houd uw wachtwoord veilig, schakel tweefactorauthenticatie in en neem onmiddellijk contact op met de klantenservice van Coinmerce als u vermoedt dat uw account is gehackt.

Hoe kan ik mijn Coinmerce-account beveiligen?

Er zijn verschillende manieren om uw Coinmerce-account te beveiligen en te beschermen tegen hackers en andere beveiligingsrisico’s. Hier zijn enkele tips:

 1. Gebruik een sterk wachtwoord: Gebruik een sterk, uniek wachtwoord voor uw Coinmerce-account. Een sterk wachtwoord moet ten minste acht tekens bevatten, met een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens.
 2. Schakel tweefactorauthenticatie in: Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag die uw account beschermt tegen ongeautoriseerde toegang. Coinmerce biedt verschillende opties voor tweefactorauthenticatie, waaronder Google Authenticator en SMS-berichten.
 3. Verifieer uw identiteit: Coinmerce vereist dat u uw identiteit verifieert voordat u transacties kunt uitvoeren. Zorg ervoor dat u deze stap voltooit om de beveiliging van uw account te verbeteren.
 4. Houd uw apparaat en software up-to-date: Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van uw besturingssysteem, browser en antivirussoftware gebruikt. Dit helpt om kwetsbaarheden te verminderen en uw apparaat te beschermen tegen malware en andere bedreigingen.
 5. Bewaar uw cryptocurrencies offline: Als u grote hoeveelheden cryptocurrencies heeft, overweeg dan om ze offline op te slaan in een hardware wallet. Dit biedt extra beveiliging tegen hackaanvallen.
 6. Wees op uw hoede voor phishing: Phishing is een veelvoorkomende methode waarbij hackers proberen om uw inloggegevens te stelen door zich voor te doen als een betrouwbare entiteit, zoals Coinmerce. Wees altijd op uw hoede voor verdachte e-mails of berichten en controleer de URL voordat u ergens op klikt.

Door deze stappen te volgen, kunt u de beveiliging van uw Coinmerce-account verbeteren en uw cryptocurrencies veilig houden.

Wat is het verschil tussen Coinmerce en andere cryptocurrency exchanges?

Het verschil tussen Coinmerce en andere cryptocurrency exchanges is dat Coinmerce een alles-in-één platform is dat ontworpen is om het kopen, verkopen, opslaan en beheren van cryptocurrencies gemakkelijk en toegankelijk te maken voor iedereen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken die Coinmerce onderscheiden van andere exchanges:

 1. Gebruiksvriendelijkheid: Coinmerce is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn, zelfs voor beginners. Het platform biedt een intuïtieve gebruikersinterface en ondersteunt een breed scala aan betaalmethoden.
 2. Breed scala aan cryptocurrencies: Coinmerce biedt meer dan 200 cryptocurrencies om te kopen, verkopen en op te slaan. Hierdoor heb je als gebruiker de keuze uit een breed scala aan digitale activa.
 3. Snelle transacties: Coinmerce heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het snel verwerken van transacties. Dit betekent dat je je cryptocurrencies snel kunt kopen en verkopen zonder lange wachttijden.
 4. Betrouwbaarheid en veiligheid: Coinmerce hecht veel waarde aan de veiligheid en betrouwbaarheid van zijn platform. Het platform biedt diverse beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.
 5. Mobiele app: Coinmerce biedt een mobiele app waarmee gebruikers overal en altijd toegang hebben tot hun accounts en transacties kunnen uitvoeren.
 6. Klantenondersteuning: Coinmerce biedt klantenondersteuning in meerdere talen en via verschillende kanalen, waaronder e-mail, chat en telefoon.

Kortom, Coinmerce onderscheidt zich van andere cryptocurrency exchanges door zijn gebruiksvriendelijkheid, brede scala aan cryptocurrencies, snelle transacties, betrouwbaarheid en veiligheid, mobiele app en klantenondersteuning.

Hoe maak ik een account op Coinmerce?

Je kunt een account aanmaken op Coinmerce door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van Coinmerce (https://coinmerce.io/) en klik op de knop “Registreren” rechtsboven op de pagina.
 2. Vul het registratieformulier in met je persoonlijke gegevens, zoals je naam, e-mailadres en wachtwoord. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is.
 3. Nadat je alle gegevens hebt ingevuld, klik je op “Registreren” om je account aan te maken.
 4. Coinmerce stuurt vervolgens een verificatiemail naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.
 5. Zodra je account is geactiveerd, kun je inloggen op Coinmerce met je e-mailadres en wachtwoord.
 6. Je moet nu je account verifiëren door je identiteit te bevestigen en je adres te verifiëren. Hiervoor moet je enkele persoonlijke gegevens en documenten invoeren. Volg de instructies op het scherm om het verificatieproces te voltooien.
 7. Zodra je account is geverifieerd, kun je beginnen met het kopen en verkopen van cryptocurrencies op Coinmerce.

Let op: Coinmerce vereist dat je je account verifieert voordat je cryptocurrencies kunt kopen of verkopen. Het verificatieproces kan enige tijd duren, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die je moet invoeren en de verificatietijd van Coinmerce.

Hoe kan ik cryptocurrencies opnemen van mijn Coinmerce -account?

Om cryptocurrencies op te nemen van je Coinmerce-account, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Coinmerce-account.
 2. Ga naar de pagina “Portefeuille” in het menu aan de linkerkant van het scherm.
 3. Zoek de cryptocurrency die je wilt opnemen en klik op de knop “Opnemen” naast de naam van de cryptocurrency.
 4. Voer het adres in waar je de cryptocurrency wilt opnemen. Dit kan het adres zijn van een wallet die je bezit of een andere exchange waar je cryptocurrencies wilt verhandelen.
 5. Geef het opnamebedrag op en klik op de knop “Verzenden”.
 6. Voer de beveiligingsmaatregelen uit die vereist zijn voor de opname, zoals het invoeren van een beveiligingscode.
 7. Bevestig de transactie en wacht tot de opname is voltooid. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de cryptocurrency en het netwerk.

Let op: voordat je cryptocurrencies kunt opnemen van je Coinmerce-account, moet je je account verifiëren en eventuele limieten voor opnames controleren die van toepassing zijn op je account. Het is ook belangrijk om het juiste adres in te voeren waar je de cryptocurrencies wilt opnemen, om te voorkomen dat je je cryptocurrencies kwijtraakt.

Wat zijn de opnamekosten bij Coinmerce?

Bij Coinmerce worden verschillende opnamekosten in rekening gebracht, afhankelijk van de cryptocurrency en het opnamebedrag. Deze kosten worden gebruikt om de transactiekosten op de blockchain te dekken en om de veiligheid en beveiliging van het opnameproces te waarborgen. Hieronder staan enkele voorbeelden van opnamekosten:

 • Bitcoin (BTC): 0,0005 BTC
 • Ethereum (ETH): 0,005 ETH
 • Litecoin (LTC): 0,01 LTC
 • Ripple (XRP): 0,2 XRP

Houd er rekening mee dat deze kosten slechts voorbeelden zijn en dat de daadwerkelijke opnamekosten kunnen variëren op basis van de huidige marktomstandigheden en netwerkbelastingen. Het is ook belangrijk op te merken dat Coinmerce geen opnamekosten in rekening brengt voor het opnemen van euro’s van je account.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn cryptocurrencies ontvang na opname op Coinmerce?

De tijd die het kost voordat je cryptocurrencies ontvangt na een opname op Coinmerce kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de blockchain waarop de cryptocurrency draait en de drukte op het netwerk op dat moment. Over het algemeen worden opnames op Coinmerce binnen enkele minuten verwerkt, maar het kan tot een uur duren voordat de transactie volledig is bevestigd op de blockchain.

Het is ook belangrijk om op te merken dat sommige cryptocurrencies langere opnametijden hebben vanwege de bevestigingsvereisten op hun respectieve blockchains. Bijvoorbeeld, Bitcoin-transacties hebben meestal ongeveer 10-15 minuten nodig om volledig te worden bevestigd, terwijl Ethereum-transacties meestal binnen enkele minuten worden bevestigd.

Als je opname langer duurt dan verwacht, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Coinmerce voor assistentie.

Kan ik mijn cryptocurrencies opslaan op Coinmerce?

Ja, je kunt cryptocurrencies opslaan op Coinmerce. Coinmerce is een cryptocurrency exchange en wallet provider, dus je kunt je cryptocurrencies opslaan op de wallet die wordt aangeboden door het platform.

Coinmerce biedt zowel hot wallets als cold wallets aan. Een hot wallet is een online wallet die verbonden is met internet en kan worden gebruikt om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot je cryptocurrencies. Een cold wallet daarentegen is een offline wallet die niet is verbonden met internet en wordt beschouwd als een veiligere opslagoptie voor cryptocurrencies.

Als je ervoor kiest om je cryptocurrencies op te slaan op Coinmerce, is het belangrijk om de nodige beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het instellen van een sterk wachtwoord en het inschakelen van tweefactorauthenticatie (2FA) om je account te beveiligen. Het wordt ook aanbevolen om alleen het bedrag van de cryptocurrencies op Coinmerce op te slaan dat je nodig hebt voor transacties en om het grootste deel van je cryptocurrencies op te slaan in een cold wallet voor extra beveiliging.

Hoeveel kosten brengt Coinmerce in rekening voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies?

Coinmerce brengt kosten in rekening voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies op het platform. De kosten kunnen verschillen, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency en het type transactie (kopen of verkopen).

Voor het kopen van cryptocurrencies op Coinmerce worden er handelskosten in rekening gebracht, die variëren van 0,45% tot 1,75% van het transactiebedrag, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency en de betaalmethode die je gebruikt.

Voor het verkopen van cryptocurrencies worden er ook handelskosten in rekening gebracht, die variëren van 0,45% tot 1,75% van het transactiebedrag, afhankelijk van de specifieke cryptocurrency en de uitbetalingsmethode die je kiest.

Naast de handelskosten kunnen er ook kosten worden berekend voor het storten en opnemen van cryptocurrencies. Deze kosten verschillen per cryptocurrency en zijn afhankelijk van de kosten die worden berekend door de betreffende blockchain-netwerken.

Het is belangrijk om op te merken dat de kosten op Coinmerce transparant worden weergegeven op het platform, zodat je altijd op de hoogte bent van de kosten die in rekening worden gebracht voordat je een transactie uitvoert.

Wat zijn de transactiekosten bij Coinmerce?

Coinmerce brengt transactiekosten in rekening voor het verzenden van cryptocurrencies vanaf het platform naar een externe wallet of exchange. Deze transactiekosten variëren afhankelijk van de blockchain waarop de cryptocurrency draait en kunnen fluctueren op basis van de drukte op het netwerk op dat moment.

De transactiekosten op Coinmerce worden duidelijk weergegeven op het platform voordat je een transactie uitvoert, zodat je op de hoogte bent van de kosten voordat je de transactie bevestigt. Het is belangrijk om te onthouden dat deze transactiekosten niet door Coinmerce worden berekend, maar door de betreffende blockchain-netwerken waarop de cryptocurrencies worden verzonden.

Als je transacties uitvoert op Coinmerce, is het aan te raden om op de hoogte te zijn van de huidige transactiekosten op het netwerk van de betreffende cryptocurrency om onverwachte kosten te voorkomen. Je kunt deze informatie vinden op de blockchain explorer-website van de betreffende cryptocurrency.

Kan ik automatisch handelen op Coinmerce?

Op dit moment biedt Coinmerce geen automatische handelsopties aan op het platform. Coinmerce is voornamelijk gericht op het bieden van een veilige en gemakkelijke manier voor gebruikers om cryptocurrencies te kopen, verkopen en op te slaan.

Als je geïnteresseerd bent in het automatisch handelen van cryptocurrencies, zijn er andere platforms en exchanges beschikbaar die deze optie aanbieden. Dit type handel staat bekend als “algorithmic trading” of “automated trading”, en het maakt gebruik van speciale software en algoritmes om transacties automatisch uit te voeren op basis van geprogrammeerde parameters en strategieën.

Het is belangrijk om te onthouden dat geautomatiseerd handelen gepaard kan gaan met aanzienlijke risico’s en vereist vaak geavanceerde kennis en ervaring van zowel de markt als de gebruikte software. Als je ervoor kiest om geautomatiseerd te handelen, is het belangrijk om grondig onderzoek te doen en alleen te investeren wat je je kunt veroorloven te verliezen.

Hoe kan ik mijn account verifiëren op Coinmerce?

Om je account op Coinmerce te verifiëren, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Coinmerce-account.
 2. Klik op de optie “Verificatie” in het navigatiemenu.
 3. Kies het type verificatie dat je wilt voltooien: Basisverificatie of Geavanceerde verificatie.
 4. Volg de instructies om de vereiste informatie te verstrekken, zoals persoonlijke gegevens, een identiteitsbewijs en bewijs van adres.
 5. Wacht tot Coinmerce je informatie heeft beoordeeld en je verificatie heeft goedgekeurd.

Bij basisverificatie kun je een limiet hebben voor de hoeveelheid cryptocurrencies die je kunt kopen en verkopen op Coinmerce. Geavanceerde verificatie geeft je toegang tot hogere limieten, waardoor je meer kunt handelen op het platform.

Het is belangrijk om te weten dat de verificatieprocedure kan variëren afhankelijk van je locatie en de wet- en regelgeving in jouw land. Zorg ervoor dat je de vereisten voor verificatie zorgvuldig doorleest voordat je begint met het proces.

Kan ik handelen op Coinmerce zonder verificatie?

Nee, het is niet mogelijk om te handelen op Coinmerce zonder verificatie. Coinmerce vereist dat alle gebruikers zich registreren en hun account verifiëren voordat ze toegang hebben tot de handels- en opslagfuncties op het platform.

Zonder verificatie kun je wel de website van Coinmerce bezoeken en informatie over cryptocurrencies bekijken, maar je hebt geen toegang tot het kopen, verkopen of opslaan van cryptocurrencies op het platform.

Het verificatieproces is belangrijk om de veiligheid van het platform te waarborgen en te voldoen aan de regelgeving en wetgeving voor het beheren van cryptocurrencies. Door het voltooien van de verificatie, kun je profiteren van de volledige functionaliteit van het platform en hogere limieten hebben voor de hoeveelheid cryptocurrencies die je kunt kopen, verkopen en opslaan.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen op Coinmerce?

Je kunt je wachtwoord wijzigen op Coinmerce door de onderstaande stappen te volgen:

 1. Log in op je Coinmerce-account.
 2. Klik op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer “Accountinstellingen” in het drop-downmenu.
 3. Klik op de “Wachtwoord wijzigen” knop.
 4. Voer je huidige wachtwoord in en vervolgens het nieuwe wachtwoord dat je wilt gebruiken.
 5. Klik op de “Wachtwoord wijzigen” knop om de wijzigingen op te slaan.

Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat moeilijk te raden is en gebruik maakt van een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en symbolen. Het wordt ook aanbevolen om je wachtwoord regelmatig te wijzigen om de beveiliging van je account te versterken.

Als je problemen hebt met het wijzigen van je wachtwoord op Coinmerce, kun je contact opnemen met de klantenservice van het platform voor hulp en ondersteuning.

Biedt Coinmerce een mobiele app aan?

Ja, Coinmerce biedt een mobiele app aan voor zowel iOS als Android-apparaten. Met de mobiele app van Coinmerce kun je handelen in cryptocurrencies, je portfolio beheren en realtime prijzen bekijken, waar je ook bent.

De mobiele app biedt alle functionaliteiten van de webversie van Coinmerce, inclusief het kopen, verkopen en opslaan van cryptocurrencies, evenals toegang tot de klantenondersteuning van Coinmerce.

Je kunt de Coinmerce mobiele app downloaden via de App Store voor iOS-apparaten of via de Google Play Store voor Android-apparaten. Nadat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je inloggen op je account en beginnen met handelen in cryptocurrencies vanaf je mobiele apparaat.

Hoe kan ik geld storten op mijn Coinmerce -account?

Om geld te storten op je Coinmerce-account, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je Coinmerce-account.
 2. Klik op de “Wallet” knop in het navigatiemenu en selecteer de cryptocurrency waarvoor je geld wilt storten.
 3. Klik op de “Storten” knop naast de cryptocurrency die je hebt geselecteerd.
 4. Kopieer het adres van de Coinmerce-wallet en gebruik dit adres om geld over te maken vanaf je externe wallet of exchange. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je het juiste adres gebruikt om fouten te voorkomen.
 5. Voer het bedrag in dat je wilt storten en klik op “Doorgaan”.
 6. Controleer de details van je transactie en klik op “Bevestigen” om de storting te voltooien.

Het kan enige tijd duren voordat je storting is verwerkt en zichtbaar is in je Coinmerce-wallet. De tijd die het kost om je storting te verwerken kan variëren afhankelijk van de blockchain van de betreffende cryptocurrency en het netwerkverkeer op dat moment.

Zorg ervoor dat je het minimale stortingsbedrag controleert voordat je een storting doet en dat je eventuele transactiekosten in gedachten houdt. Je kunt de meest recente informatie over stortingen en opnames vinden op de website van Coinmerce of door contact op te nemen met de klantenservice.

Welke betaalmethoden accepteert Coinmerce?

Coinmerce accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder:

 1. iDEAL: Dit is een populaire betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kun je direct geld overmaken vanaf je bankrekening naar je Coinmerce-account.
 2. Bankoverschrijving: Coinmerce accepteert bankoverschrijvingen vanuit de meeste Europese landen. Deze betalingen kunnen enige tijd duren om te verwerken.
 3. Creditcard: Coinmerce accepteert betalingen met creditcards, waaronder Mastercard en Visa.
 4. Bancontact: Dit is een populaire betaalmethode in België. Met Bancontact kun je direct geld overmaken vanaf je bankrekening naar je Coinmerce-account.
 5. SOFORT: Dit is een populaire betaalmethode in Duitsland en enkele andere Europese landen. Met SOFORT kun je direct geld overmaken vanaf je bankrekening naar je Coinmerce-account.

Het is belangrijk om te controleren welke betaalmethoden beschikbaar zijn voor jouw specifieke locatie en valuta. Houd er rekening mee dat sommige betaalmethoden mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Je kunt de meest recente informatie over betaalmethoden en bijbehorende kosten vinden op de website van Coinmerce of door contact op te nemen met de klantenservice.

Kan ik met euro’s betalen op Coinmerce?

Ja, je kunt met euro’s betalen op Coinmerce. Coinmerce ondersteunt verschillende fiat-valuta’s, waaronder de euro (EUR). Dit betekent dat je geld kunt storten op je Coinmerce-account en cryptocurrencies kunt kopen met euro’s.

Je kunt met euro’s betalen via verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, bankoverschrijving, creditcard, Bancontact en SOFORT. Bij het kopen of verkopen van cryptocurrencies wordt de prijs weergegeven in euro’s, zodat je altijd precies weet hoeveel je betaalt of ontvangt.

Het is belangrijk om te controleren welke fiat-valuta’s beschikbaar zijn voor jouw specifieke locatie en betaalmethode. Houd er rekening mee dat sommige betaalmethoden mogelijk extra kosten met zich meebrengen. Je kunt de meest recente informatie over beschikbare fiat-valuta’s en bijbehorende kosten vinden op de website van Coinmerce of door contact op te nemen met de klantenservice.

Wat zijn de limieten voor het kopen van cryptocurrencies op Coinmerce?

Coinmerce hanteert limieten voor het kopen en verkopen van cryptocurrencies. De limieten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je verificatieniveau en betaalmethode. Over het algemeen geldt dat hoe hoger je verificatieniveau, hoe hoger je limieten zullen zijn.

Bij het kopen van cryptocurrencies op Coinmerce zijn er ook limieten op het bedrag dat je kunt kopen per transactie en per dag. Deze limieten kunnen variëren afhankelijk van de cryptocurrency en de betaalmethode die je kiest.

Het is belangrijk om de actuele limieten te controleren op de website van Coinmerce of in de mobiele app voordat je een transactie uitvoert. Het is ook belangrijk om te onthouden dat de limieten regelmatig kunnen worden bijgewerkt en dat er mogelijk extra verificatiestappen nodig zijn om hogere limieten te verkrijgen.

Wat is de transactielimiet voor Coinmerce?

De transactielimiet op Coinmerce kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je verificatieniveau, de cryptocurrency die je wilt verhandelen en de betaalmethode die je gebruikt. Over het algemeen geldt dat hoe hoger je verificatieniveau, hoe hoger je transactielimieten zullen zijn.

Bij het kopen of verkopen van cryptocurrencies op Coinmerce zijn er ook limieten op het bedrag dat je per transactie en per dag kunt verhandelen. Deze limieten kunnen variëren afhankelijk van de cryptocurrency en de betaalmethode die je kiest.

Het is belangrijk om de actuele limieten te controleren op de website van Coinmerce of in de mobiele app voordat je een transactie uitvoert. Houd er rekening mee dat de limieten regelmatig kunnen worden bijgewerkt en dat er mogelijk extra verificatiestappen nodig zijn om hogere limieten te verkrijgen.

Biedt Coinmerce klantenondersteuning aan en hoe kan ik contact met hen opnemen?

Ja, Coinmerce biedt klantenondersteuning aan voor haar gebruikers. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het gebruik van de Coinmerce-diensten, kun je contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen.

De snelste en meest effectieve manier om contact op te nemen met de klantenservice van Coinmerce is via de live chat-functie op de website of in de mobiele app. Deze functie is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 22:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 18:00 uur. Door te klikken op de “Live Chat” knop op de website of in de mobiele app, kun je rechtstreeks communiceren met een vertegenwoordiger van de klantenservice.

Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice via e-mail op support@coinmerce.io. Het kan langer duren voordat je een antwoord krijgt via e-mail, dus het is aanbevolen om de live chat-functie te gebruiken als je snel hulp nodig hebt.

Tot slot kun je ook antwoorden vinden op veelgestelde vragen op de Coinmerce-website en in de mobiele app.

Wat is de minimale storting bij Coinmerce?

Bij Coinmerce is er geen vastgesteld minimumbedrag voor stortingen. Het minimale bedrag dat je kunt storten is afhankelijk van de betaalmethode die je kiest en de cryptocurrency die je wilt kopen.

Bij het kopen van cryptocurrencies op Coinmerce zijn er limieten op het bedrag dat je kunt kopen per transactie en per dag. Deze limieten kunnen variëren afhankelijk van de cryptocurrency en de betaalmethode die je kiest.

Het is belangrijk om de actuele limieten en minimale stortingsbedragen te controleren op de website van Coinmerce of in de mobiele app voordat je een transactie uitvoert. Houd er rekening mee dat de limieten en minimale stortingsbedragen regelmatig kunnen worden bijgewerkt en dat er mogelijk extra verificatiestappen nodig zijn om hogere limieten te verkrijgen.

Is er een minimumbedrag voor het kopen van cryptocurrencies op Coinmerce?

Ja, bij Coinmerce is er een minimumbedrag voor het kopen van cryptocurrencies. Het minimumbedrag varieert echter afhankelijk van de cryptocurrency die je wilt kopen en de betaalmethode die je kiest.

Het is belangrijk om de actuele minimale aankoopbedragen te controleren op de website van Coinmerce of in de mobiele app voordat je een transactie uitvoert. Houd er rekening mee dat de minimale aankoopbedragen regelmatig kunnen worden bijgewerkt en dat er mogelijk extra verificatiestappen nodig zijn om hogere limieten te verkrijgen.

Kan ik Coinmerce gebruiken als ik niet in Nederland woon?

Ja, je kunt Coinmerce gebruiken als je niet in Nederland woont. Coinmerce is beschikbaar voor klanten over de hele wereld, met uitzondering van een beperkt aantal landen waar het niet beschikbaar is vanwege lokale wetgeving en regelgeving.

Houd er rekening mee dat er mogelijk verschillende regels en beperkingen van toepassing zijn op het kopen en verkopen van cryptocurrencies in jouw land of regio. Het is belangrijk om de lokale wetgeving en regelgeving te controleren voordat je begint met handelen op Coinmerce of op een ander handelsplatform voor cryptocurrencies.

Is Coinmerce beschikbaar in alle landen?

Coinmerce is beschikbaar voor klanten over de hele wereld, met uitzondering van een beperkt aantal landen waar het niet beschikbaar is vanwege lokale wetgeving en regelgeving.

Het is belangrijk om te vermelden dat de beschikbaarheid van cryptocurrencies en de regelgeving hieromtrent sterk kan verschillen per land of regio. Daarom is het belangrijk om de lokale wetgeving en regelgeving te controleren voordat je begint met handelen op Coinmerce of op een ander handelsplatform voor cryptocurrencies.