Disclaimer


Disclaimer & Affiliate disclosure

Aansprakelijkheid

De op NFTverse.nl verspreide informatie is enkel informerend van aard. NFTverse.nl en haar schrijvers aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen. Ondanks dat NFTverse.nl alle informatie zorgvuldig samenstelt, wordt er op geen enkele wijze gegarandeerd dat de inhoud compleet, juist, actueel of volledig is om het doel van de bezoeker te bereiken. Alle informatie kan ten allen tijden door NFTverse.nl of een van haar schrijvers worden gewijzigd. NFTverse.nl is een affiliate website en is op geen enkele wijze verbonden met de door haar aangeboden cursussen en producten. NFTverse.nl bevat hyperlinks of verwijzingen naar websites van derden. NFTverse.nl heeft geen enkele controle op de door derden gepubliceerde content. NFTverse.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid en geeft geen garanties voor de werking van deze websites.

Affiliate “disclosure”

NFTverse.nl bevat affiliate links. Als je via deze links een aankoop doet, ontvangen wij hiervoor een commissie. Dit is een commissie die wij ontvangen voor het doorsturen van onze bezoekers.

Op deze manier houden wij de site draaiende en kunnen wij u blijven voorzien van informatie. Producten worden NOOIT duurder als je gebruikmaakt van onze affiliate links. Door te kopen via onze link, steun je ons in het publiceren van nieuwe content.